Direktlänk till inlägg 20 september 2012
Seg chokladkaka med kokostoscatäcke som är fruktansvärt god samt enkel att baka i långpanna.
Tid: 1 timme
30-40 kakor
Kaka:
Glasyr:
Sätt på ugnen på 200°C.
Smält smöret. Vispa ägg och socker. Blanda i vaniljsocker, salt och kakao. Blanda i vetemjöl och det smälta smöret och rör till en jämn smet.
Bred ut kakan i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 200°C i 15 minuter.
Gör under tiden kokostoscaglasyren i en kastrull.
Blanda kokosflingor, sirap, socker, grädde och smör i en kastrull och låt sjuda ca 5 minuter.
När kakan är klar och uttagen från ugnen, bred på glasyren och grädda ytterligare 10 minuter i ugnen tills kakan fått fin gyllenbrun färg.
När kakan svalnat, skär den i fyrkanter.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...