Direktlänk till inlägg 27 juni 2013
Idag blev det mer vegetarisk mat. Denna gången biffar på svarta och gröna bönor.
Biffar:
5 dl kokta svarta bönor
2 dl kokta gröna bönor
1 klyfta hackad vitlök
1/2 hackad gul lök
0,25 dl ströbröd
0,5 dl havregryn
1 ägg
1 tsk soja
2 tsk Sweet Relish
örtsalt, peppar.
Yoghurtspenat:
750 g fryst spenat
200 g svamp
2,5 dl turkisk yoghurt
örtsalt
skvätt vitt vin
ev. muskot
Tillagning:
Mixa bönorna, tex i en matberedare. Tillsätt övriga ingredienser. Forma till biffar och stek i smör på medelvärme.
Stek spenat och svamp i olja. Tillsätt turisk yoghurt. Låt det blir varmt.
Servera biffarna med yoghurtspenat.
Alternativt är att istället för yoghurtspenat göra en sås på yoghurt smaksatt med ingefära och servera tillsammans med potatis.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...