Direktlänk till inlägg 14 juli 2013
Receptet är beräknat för ca 4 portioner, men jag åt över hälften själv för det var så gott gott gott.
Den blev varken isig eller fet och kvalmig i konsistensen. De stekta nötterna gav glassen en smak av kola.
Ingredienser
4 äggulor
1 dl socker
1 tsk vanlijsocker
2 dl vispgrädde
2 dl standardmjölk
nötter, smör, socker
Starta glassmaskinen och häll i blandningen. Alternativt häll smeten i en burk med lock och förvara i frysen 3-4 timmar. Rör om en gång i halvtimmen tills det stelnar.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...