Direktlänk till inlägg 29 juli 2013
Goda och lätta att göra. Kan varieras med olika pålägg. Jag åt mina med en klick smör och skinka. Supergott!
Ingredienser 2 små scones:
1 dl havremjöl (mixa havregryn till mjöl)
3/4 dl kvarg
½ äpple
2 tsk kanel
½ tsk bakpulver
Gör så här:
Grovriv äpplet och ta bort lite av vätskan.
Blanda havremjöl med bakpulver och kanel.
Blanda i äpplet och kvargen.
Dela upp smeten till två scones. Lägg på bakplåtspapper.
Grädda i ugnen 12-15 minuter på 225 grader.
Använd valfritt pålägg.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...