Direktlänk till inlägg 30 juli 2013
Denna gjorde jag med äggvita för att få den fluffig. Går utmärkt att äta som den är, ofryst, som ett fluff/mousse.
Ingredienser glassen, 1 portion:
1 äggvita
0,5 dl kvarg/yoghurt
2 tsk stevia
2 krm vaniljpulver
1/3 fryst banan
frusna hallon
Gör så här:
Vispa äggvitan till hårt skum.
Blanda banan, kvarg, stevia, vaniljpulver till en krämig smet. Rör ner smeten försiktigt i äggvitan. Rör ner hallon.
Häll ner smeten i en skål, ställ i frysen 20-30 minuter.
Ingredienser lakritssås, 1 portion:
0,5 dl kvarg
1-2 msk vatten
1 tsk lakritspulver
Gör så här:
Blanda till en rinnig smet.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...