Direktlänk till inlägg 5 augusti 2013
Ett gott mellanmål. Variera mängden stevia utifrån hur sött du vill att det ska smaka.
Ingredienser chokladkakan, 1 portion:
1/2 banan, mosad
1 dl havregryn
1 msk kakao
1 tsk mjölk
1 tsk stevia/honung
Ingredienser banankokosfyllning, 1 portion:
1/2 banan, mosad
1 msk kokosflingor
1,5 msk havregryn
1 tsk mjölk/kvarg
1/4 tsk bakpulver
Gör så här:
Blanda ingredienserna till chokladkakan.
Forma smeten till en liten skål.
Blanda ingredienserna till banankokosfyllningen.
Fyll skålen med fyllningen.
Ställ på bakplåtspapper och grädda på 175 grader i 10-12 minuter.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...