Direktlänk till inlägg 5 augusti 2013
Jättegott! Enkelt att slänga ihop. Använde det pålägg du tycker om. Glöm inte att ha smör på, då kommer smakerna fram på ett ypperligt sätt.
Ingredienser, 2 portioner:
1 banan, mosad
2 ägg (alternativt äggvitor om man föredrar det, men det blir mer smak med hela ägg)
1 dl havregryn
salt
Gör så här:
Blanda alla ingredienser.
Häll ut smeten på bakplåtspapper.
Grädda i 15 minuter på 200 grader i ugnen. Alternativ ca 2-2,5 minuter i micron.
Låt svalna.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...