Direktlänk till inlägg 26 september 2013
God blandning av fisk, krämig grädde och salt kaviar. Med kaviar menar jag Kalles Kaviar, inte dyr rom. Inte det nyttigaste men otroligt gott och lättlagat. Ät till exempel med potatis och sallad.
Ingredienser:
400 g torskblock
2, 5 dl grädde
Kalles Kaviar så det täcker.
Gör så här :
Tina fisken. Lägg i en liten form.
Häll över grädden. Täck med kaviar.
Tillaga i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter eller tills kaviaren fått färg.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...