Direktlänk till inlägg 15 oktober 2013
God mugcake med proteinpulver. En kaka med jordgubbs- och kokossmak övertäckt av bananchoklad. Perfekt som frukost eller mellanmål. Funkar även som en mättande (och inte sockersöt) dessert. Supergod!
Ingredienser 1, portion:
Kakan
1 skopa (30 g) vassleprotein jordgubbssmak
1 ägg
1 msk kokosmjöl
2 msk kokosflingor
0,5 tsk bakpulver
2 msk mjölk
Topping
0,5 banan mosad
1 tsk jordnötssmör
1 msk kakao
Strö över
Kokosflingor
Blanda ihop alla ingredienser till kakan och häll i en kopp. Micra på högsta nivå ca 1-1,5 minut. (Den blir torr om den micras för länge).
Blanda toppingen och bred över kakan. Strö över kokosflingor.
Näringsvärde: 363 kcal, 31 g protein, 24 g kolhydrater, 16 g fett.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...