Direktlänk till inlägg 1 december 2013
Lägg lergrytan i vatten och låt stå i 1 timme.
Sätt ugnen på 150 grader.
Blanda alla ingredienser till marinaden i en liten skål.
Putsa köttet från hinnor och lägg ner biten i lergrytan. Häll på marinaden och se till att hela biten täcks av marinad.
Lägg grönsakerna som du skurit i bitar runt om steken. Sätt på locket och ställ in i ugnen.
Sätt in en kötttermometer i bitens tjockaste del.
Ta ut steken när den kommit upp i 70 grader, då är den klar.
Gör såsen och smaka av efter din egen smak.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...