Direktlänk till inlägg 2 december 2013
Så smaskigt!!!
Ingredienser:
Hacka nötterna (spara gärna lite av dem till garneringen) och mixa dem med katrinplommonen och lakritspulvret. Håll på en stund så att allt blir till en massa.
Ställ ut ischokladformar på ett fat.
Häll i lite av den smälta chokladen i botten av varje form.
Klicka i en klick av nötmassan i varje form, men se till så att det finns lite plats kvar så att du sedan kan fylla resten med choklad.
Garnera med hackade nötter.
Låt pralinerna stelna i kylen.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...