Direktlänk till inlägg 7 december 2013
Fantastiskt nyttigt. Dålig kamera och dåligt ljus gör inte bilderna rättvisa.
Ingredienser kyckling, 4 portioner:
1 kg kycklingfilé
150 g spenat
200 g keso
Salt, peppar
Gör så här:
Gör ett snitt i kycklingfileérna, men skär ej rakt igenom. Salt och peppra.
Fyll med spenat och keso.
Tillaga i ugnen på 225 grader i 25-30 minuter.
Ingredienser blomkålscouscous, 4 portioner:
1 blomkålshuvud
0,5 gurka
2 avocado
1 grön paprika
gräslök
mynta
1 dl solroskärnor
2 msk olivolja
pressad citron
Gör så här:
Dela blomkålshuvudet i bitar. Mixa i matberade till couscouskonsistens.
Skär gurka, avocado och paprika i bitar.
Hacka i gräslök och mynta efter smak.
Blanda ihop allt med solroskärnor.
RIngla över olivolja och pressad citron.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...