Direktlänk till inlägg 30 december 2013
Jättegott och saftigt tillbehör till kött. Varken sås eller potatis behövs till.
Ingredienser:
1 stor purjolök
2 vitlöksklyftor
rosmarin
olivolja
ca 1 dl vittvin
500 g kokta vita bönor
persilja
1 msk honung
salt, peppar
citron
Nötfärs
Gör så här:
Strimla och skölj purjolöken. Hacka vitlöken fint. Stek mjukt ca 15 minuter i olivolja tillsammans med rosmarin.
Häll i bönorna, vinet och fyll på med vatten så det täcker.
Sjud i 10 minuter eller tills vätskan kokat bort.
Tillsätt persilja och honung.
Smaka av med salt, peppar och citronsaft.
Forma biffar av nörfärs. Salta och peppra. Stek i olivolja/smör.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...