Direktlänk till inlägg 30 december 2013
Går snabbt att förbereda. Parmesanosten ger en väldigt god smak.
400 g vit fisk
2 msk pesto
2 tomater (eller flera småtomater)
3 msk parmesanost
salt
Gör så här:
Salta fisken. Lägg i en ugnsform.
Bre över pesto. Skiva tomaterna och lägg över. Strö över parmesanost.
Tillaga i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter.
Servera med till exempel kokt potatis.
Näringsinnehåll/portion: 295 kcal, 43 g protein, 5 g kolhydrater, 12 g fett.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...