Direktlänk till inlägg 4 januari 2014
Vi var lite oeniga om vilken mängd blåmögelost det skulle vara i såsen, så anpassa efter smak. Suveränt gott!
Ingredienser, 4 portioner:
600 g fläskfile
3 dl grädde
1 dl vitt vin
150 g blåmögelost
salt, svartpeppar
fryst persilja
Gör så här:
Putsa fläskfilén och skär den i 2 cm tjocka skivor.
Bryn i olja/smör. Salta och peppra.
Lägg köttet i en ugnssäker form.
Värm grädden i en kastrull tillsammans med ädelost och vin. Red ev. med lite mjöl för att få den tjockare.
När osten smält, såsen häll över köttet och strö över fryst persilja.
Tillaga i ugnen på 225 grader i 20 minuter.
Servera med tex pressad potatis och en grönsallad.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...