Direktlänk till inlägg 18 januari 2014
Älskar att göra olika bars i olika smakkombinationer. Mandelsmöret ger dem en god smak. De är perfekta att ta med sig till skolan eller jobbet som ett mellanmål, eller att äta hemma till kaffet. Linda in dem i aluminiumfolie så håller de sig bra i rumstemperatur hela dagen.
Ingredienser, 2 bars mandelchoklad:
1 dl havregryn
1 skopa (30 g) vassleprotein choklad
1 msk mandelsmör
1,5 msk vatten
0,5 msk kakao
Ingredienser, 2 bars mandelvanilj:
1 dl havregryn
1 skopa (30 g) vassleprotein vanilj
1 msk mandelsmör
1,5 msk vatten
1 kryddmått vanilj
Gör så här:
Blanda ihop alla torra ingredienser. TIllsätt mandelsmör och vatten tills det blir en formbar massa.
Använd händerna. Tillsätt mer vatten om det blir för torrt och mer havregryn/proteinpulver om det blir för blött.
Näringsvärde/bar mandelchoklad: 175 kcal, 18 g protein, 13 g kolhydrater, 6 g fett.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...