Direktlänk till inlägg 26 januari 2014
Suveränt gott och stort fluff som blir väldigt krämigt. Kvargen är inte nödvändigt med gör det extra krämigt.
Jag använde mig av jordgubbar och vassleprotein i smaken jordgubb och vit choklad från Fitnessguru. Jag strödde sedan över riven mörkchoklad och kokos.
Ingredienser, fluff:
100 g bär frysta
1 skopa (20-30g) vassleprotein
2 msk kvarg
2 msk vatten
Gör så här:
Mixa ihop allt till en jämn massa. Vispa med elvisp eller ballongivsp i några minuter tills det börjar klättra uppför vispen.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...