Direktlänk till inlägg 27 januari 2014
Ingredienser:
150 g färsk ingefära
1,5 dl vatten
1 dl äppelcidervinäger
1/2 tsk salt
0,5 dl honung
Gör så här:
Skär ingefäran i lövtunna skivor tvärs över trådarna.
Blanda alla ingredienser i en kastrull. Koka upp. Låt koka på
svag värme i 20 minuter under lock.
Häll kokande hett i små glasburkar.
Lägg lock på och låt svalna.
Öppnade burkar ska förvaras i kylskåpet i max en vecka.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...