Direktlänk till inlägg 14 februari 2014
Älskar fluff! Otroligt gott, nyttigt och enkelt att göra. Smaken på proteinpulver, bär och tillbehör kan varieras i det oändliga.
Fluff blir alltid bättre med bär, det blir mer substans och mer mättande med en större mängd, men det går även att göra utan bär om man vill göra tex med bara vaniljsmak. Jag åt med flingor av 77%-ig mörk choklad. Hittade denna burk på 4-gott för bara 29 kr och den smakar ovanligt gott.
Ingredienser, 1 portion:
0,5 dl vassle vanilj
0,5 dl mjölk kall (eller kallt vatten, men mjölk blir godare).
Gör så här:
Blanda ihop till en grynig massa. Sätt in i kylen i 20 minuter eller i frysen i 10 minuter. Vispa sedan länge, ca 5 minuter. Smaka eventuellt av med vaniljpulver.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...