Direktlänk till inlägg 24 februari 2014
Älskar verkligen tonfiskbiffar! Pesto gav det en god smak.
En ny upptäckt jag gjort: blomkålsris. Nyttigt, kolhydratsnålt och går på ett kick att göra!
Ingredienser, 2 portioner:
Biffarna
2 burkar tonfisk i vatten
2 tsk fiberhusk
2 ägg
3 msk pesto
salt
Riset
1 litet blomkålshuvud
Salt, en klick smör
Gör så här:
Blanda samman ingredienserna till biffarna och stek i fett.
Dela blomkålen i några delar och lägg i matberedaren. Kör med hackaren i ca 10 minuter så det blir stora korn. Koka upp vatten och salt. Lägg i blomkålen i det kokande vattnet i 10 sekunder. Häll av i en sil.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...