Direktlänk till inlägg 14 januari 2014
En enkel och god middagsrätt. Servera med ris, quinoa, andra gryn eller ät den som den är.
Ingredienser, 4 portioner:
300 g nötfärs
1 gul lök finhackad
1 vitlöksklyfta finhackad
2 msk röd currypaste
400 ml kokosmjölk
1 tärning grönsaksbuljong
0,5 blomkål i buketter
1 burk (400 g) kikärter kokta
Koriander
1 dl salta jordnötter
Salt
Gör så här:
Fräs gul lök, vitlök och nötfärs i tillsammans med currypaste.
Tillsätt kokosmjölk och buljong. Låt koka ca 5 minuter under lock.
Tillsätt blomkål, koka ytterligare 5 minuter.
Tillsätt kikärter, låt det bli varmt.
Smaka av med salt och koriander.
Strö över jordnötter vid servering.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...