Direktlänk till inlägg 22 januari 2014
Fungerar både som mellanmål och som lyxig frukost. Tillsätt mer stevia om du vill ha den sötare och äta den till fika.
Detta blev väldigt gott. Det blev så stort och krämigt mycket fluff att det hade räckt till 2 mugcakes.
0,75 dl havregryn
0,75 portion (ca 22 g) proteinpulver vassle choklad (jag valde cappuccino från Fitnessguru)
1 tsk bakpulver
2 tsk kakao
Ev 2 tsk stevia
1 ägg (eller 2 äggvitor för mindre äggig smak)
2 msk keso
2 msk bryggt kaffe
1 nypa salt
Gör så här:
Blanda ihop alla torra ingredienser. Tillsätt övriga ingredienser och blanda ihop/mixa till en jämn smet.
Lägg i en smord form och micra på högsta effekt i 1,5 minut.
Näringsinnehåll, mugcake: 342 kcal, 34 g protein, 23 g kolhydrater, 11 g fett.
Fluff, 1-2 portioner:
75 g frusna björnbär
1 skopa (20 g) vassleprotein vanilj
2 msk kvarg
0,5 msk vatten
Gör så här:
Mixa alla ingredienser med en stavmixer till en jämn massa. Vispa med ballongvisp eller elvisp några minuter tills det börjar klättra uppför vispen.
Näringsvärde, fluffet: 181 kcal, 14 g kolhydrater, 30 g protein, 1 g fett.
En snabb uppdatering: Har i sommar inte tränat så mycket som jag planerat, har liksom inte riktigt hunnit. Eller rättare sagt så har jag prioriterat annat (att njuta av sommaren om umgänge med familj och vänner) när jag inte jobbat. Har lyckats hy...
OnsdagGymmade; biceps + rygg + mage + armhävningar. TorsdagGrundade med en rejäl fransk och inte jättenyttig frukost på Le Pain Francaise.10 min på löpbandet.Axlar, 4 övningar. Triceps, 3 övningar. Orkade inte alls lika mycket som tidigare. 5 min på ...
Tisdag Tog mig till gymmet på kvällen, trött som en bäver efter att ha sovit 7 h på 2 dygn. Fick håll efter 2 minuters gång på bandet.Orkade inte planera så seriöst utan körde på måfa. Med tanke på allt som har varit den sista månaden så är det int...